Over ons

ELEMENT Advocaten is gespecialiseerd in ruimte, natuur, water, milieu, veiligheid & stoffen. Deze expertise maakt ons kantoor uniek in Nederland. De focus op zes kerngebieden stelt ons in staat om specialistische kennis optimaal in te zetten voor onze cliënten, waaronder toonaangevende (internationale) bedrijven en overheden. Wij werken in individuele zaken, op projectbasis of als vaste vraagbaak, en veelal in nauwe samenwerking met onder meer ecologen, toxicologen en veiligheidskundigen.

Waarom kiest u voor ELEMENT Advocaten?
Binnen het omgevingsrecht en het stoffenrecht volgen de ontwikkelingen zich -op zowel technisch als juridisch vlak- in hoog tempo op. Dit zorgt voor een grote dynamiek en vraagt om up-to-date kennis, ervaring en creativiteit. ELEMENT Advocaten is uw partner bij de aanpak van strategische, juridische vraagstukken op het gebied van ruimte, natuur, water, milieu, veiligheid & stoffen.

High level, no nonsense
Samen met u bepalen wij een strategie om uw doelen te bereiken. Onze aanpak is duidelijk, betrokken en oplossingsgericht. ELEMENT Advocaten levert maatwerk.

English

Hier vindt u de algemene voorwaarden van ELEMENT Advocaten. In deze algemene voorwaarden treft u tevens informatie aan over de klachtenregeling van ons kantoor.